ТЕМА

ФЕСТИВАЛЬ ДЖИПЕРІВ У СЛАВСЬКОМУ *ПЛАЙ-OFF*

09 октября 2006 | 18:48

У курортному Славському (Львівська область) цього вік-енду пройшов Міжнародний фестиваль позашляховиків ПЛАЙ-OFF-2006. Карпатське бездоріжжя опробувала майже сотня позашляховиків, квадрациклів та байків з Польщі, Білорусі та різних куточків України. Джип-фестиваль у Славському вважається найпрестижнішим серед любителів екстремального водіння, адже в програмі -- підйом на вершини карпатських гір Високий Верх та Тростян.


  

Водії змагалися у джип-тріалі: гонці на час трасою, що включала небезпечні переходи гірськими річками. Окрім обовязкової програми на водіїв чекала широка культурна програма) бойківські забви, виставка саморобних мотоциклів, козацький куліш та концерт. А на завершення -- шикарний салют

Переможцем серед джиперів став польський екіпаж Марян Юнко та Діаріуш Бармен на Опелі, серед українських екіпажів за бажання перемогти відзначили сімейний екіпаж Ігоря та Маряна Мех на Ніссан Патроль.. Диплом кращого байкера отримав Ярослав Солодуха «Терорист». Кращим жіночим екіпажем визнано представниць львівського клубу «4х4» Галину Якуницьку та Наталію Левицьку на «Ниві»

 Фото Євгена КРАВСА



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

индийский садху в храме Пашупати. Катманду

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: