ТЕМА

Військові спростували дезу про привласнення грошей штабістами

24 апреля 2014 | 17:22

9,6 млн грн мають бути спрямовані на виплату премії не військовослужбовцям Генштабу, а для підпорядкованих йому військових частин.


В мережі Інтернет з’явилася новина щодо виділення 20 мільйонів гривень на заохочення військовослужбовців, які залучені до практичного виконання завдань під час проведення комплексу навчань “Весняна злива – 2014”. Зокрема, у документі, підготовленому Департаментом фінансів Міністерства оборони України, пропонується надати право вищому керівництву розподілити видатки для одноразового заохочення військовослужбовців у підпорядкованих військових частинах грошовою премією, передбаченою статтями 15, 23 та 27 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України.

Шквал негативних емоцій викликала інформація, неправильно інтерпретована деякими Інтернет-виданнями та блогерами щодо розподілу  преміювання.

Слід звернути увагу, що в документі вказано, що кошти мають надійти до військових частин, підпорядкованих вказаним у документі органам військового управління. Це означає, що 9,6 млн грн мають бути спрямовані на виплату премії підпорядкованим Генеральному штабу військовим частинам.

– Ресурс розподілений не для особового складу Генерального штабу, а на заохочення військовослужбовців підпорядкованих йому військових частин, залучених до практичного виконання завдань під час навчань. Зокрема, кошти призначені військовим частинам Високомобільних десантних військ (4,6 млн грн), 8 армійського корпусу (4,5 млн грн), військ зв’язку та частин забезпечення (0,5 млн грн), – повідомив начальник Головного фінансово-економічного управління Генерального штабу Збройних Сил України полковник Ігор Воробйов.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Киностудия Довженко. Кобзарь-приведение. Автор не известен.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: