ТЕМА

Слідчий Міндоходів погорів на хабарі в 900 тис.грн

23 апреля 2014 | 23:17

На Одещині викрито старшого слідчого ГУ Міндоходів області, який вимагав 900 тис грн неправомірної вигоди


Відділом з розслідування злочинів щодо корупційних діянь Головного управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, Генеральної прокуратури України відкрито кримінальне провадження стосовно старшого слідчого в особливо важливих справах слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів в Одеській області, за ч. 5 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, поєднане із вимаганням). 

Досудове розслідування розпочато за матеріалами ГУБКОЗ СБУ України.
Наразі встановлено, що старший слідчий в особливо важливих справах слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів в Одеській області вимагав у засновника низки підприємств Одещини неправомірну вигоду в розмірі 900 тисяч грн. за закриття кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків. 
Так, 03.04.2014 року слідчий податківець отримав першу частину неправомірної вигоди у сумі 100 тис грн. Сьогодні під час чергової зустрічі з підприємцем, яка відбулася біля будівлі Приморського райсуду м. Одеси у власному автомобілі податківець отримав другу частину обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 350 тис. грн. Після чого він був затриманий працівниками Генеральної прокуратури України. Загалом сума отриманої неправомірної вигоди становить 450 тис грн.
Наразі проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх фактичних обставин вчиненого злочину.


Прес-служба Генеральної прокуратури України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, ліворуч, та відомий український бізнесмен Віктор Пінчук під час щорічного Міжнародного Економічного Форуму-2007 в Давосі (Швейцарія) у пятницю, 26 січня 2007 р. Міжнародний економічний форум, в якому беруть участь відомі європейські політики і бізнесмени, проходить з 24 по 28 січня 2007 р. Цього року Україну на форумі представляє прем'єр-міністр Віктор Янукович. Фото Андрія Мосієнка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: