ТЕМА

Не про Арестовича

03 ноября 2023 | 12:04 , Олег Ельцов. ТЕМА

Арестович готує поле для своєї політичної кампанії. Спочатку виклав чернетки виборчої програми, потім підтвердив: так, йде у президенти. Ну, по-перше, до того часу нам всім ще треба дожити, а йому особливо. По-друге, не зрозуміло як Арестович з’явиться у ЦВК для подання заяви, якщо велика вірогідність, що при перетині кордону на нього склепають справу й візьмуть під варту. Але поки що це все не дуже серйозно – просто Арестович влаштував «розігрів» електорату. Електорат радо розігрівся.


Арестовичу одразу пригадали все: «Люсю», 2-3 тижні, тусовки з майбутніми російськими трубадурами фашизму у 90-х, неканонічні висловлювання щодо російської мови, ефіри з Биковим (отут приєднуюся до народного осуду), тощо… Що цікаво: не побачив жодного допису з критикою його виборчих чернеток (а там точно є що критикувати). Всі за сталою звичкою переходять на особистості, обурюються коліром очей, зачіскою, зростом й походженням… Тобто, грандіозні потрясіння у вигляді років правління Зеленського, страшна війна, зубожіння, мільйони біженців й переміщених осіб нічого кардинально не змінили у суспільній свідомості, не примусили замислитись й подорослішати.

Історія з висуванцем Арестовичем показова, але не унікальна. Ще не встигли вщухнути хвилі всенародного гніву стосовно публікації «Тайм», де фактично виставлена сьогоднішня оцінка Заходом нашого Верховного головнокомандувача. Таке враження, що у всесвітньославетного журналу відсутня редакційна політика, що журналіст Шустер (ясна річ – агент Кремля) пише там що йому заманеться. Також всі коментатори одностайні у висновку: Шустера заагентурили під час його роботи в Москві, що само по собі є обтяжуючою обставиною. Навіть найзваненіші експерти коментували статтю так: дійсно, ми маємо проблеми, в нас є недоліки, але ця стаття – то ніж в спину й зрада України. Чомусь ні в кого не виникла думка дослухатися до клятого Шустера й замислитися: а чи не є саме костурбате керівництво Україною тою самою зрадою держави, тим самим ножем в спину народу, що другий рік  ллє кров? Чи тотальний провал у зовнішній політиці, в управлінні всередені країни, монополізація влади й шалена корупція не є ґрунтом для появи розмов про вибори, про перемовини з рашистами?..

Уявити виборний процес сьогодні жахливо, але уявити нашу країну ще за декілька місяців такого управління як зараз – жахливіше.

У просторах Ютюбу натрапив на рятівну ідею Владислава Оленченка: цілком очевидно, що Зеленський не здатний керувати державою так як сьогодні - у режимі «все сам». Тож, для порятунку країни він має за власним бажанням обмежити свої нелегітимні повноваження, передавши їх Військовому кабінету, який значною мірою має замінити й вождів з Банкової й горе-господарників з Грушевського. Не треба збурювати суспільство, втягувати країну у вибори – слід за згодою гуртом рятувати державу. Якщо цей процес не розпочати найближчим часом, невдовзі нами керуватимуть ті, хто зараз знаходиться по інший бік лінії фронту.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Секретар РНБО Раїса Богатирьова, під час проведення бригадних тактичних навчань 30-ої механізованої бригади 8 армійського корпусу на 233-му загальновійськовому полігоні Сухопутних військ Збройних Сил (Рівненська обл.), у четвер, 18 вересня 2008 р. Президент України розглядає кандидатуру Секретаря РНБО Раїси Богатирьової на посаду міністра оборони. 5 червня 2009 р. парламент відправив до відставки з посади міністра оборони Юрія Єханурова, якого премєр Юлія Тимошенко звинуватила в корупції. Тепер президент згідно Конституції повинен подати Раді пропозицію по новому міністру оборони. На своїй прес-конференції у вівторок президент повідомив, що розглядає дві кандидатури на цю посаду, проте не назвав їх, і пообіцяв вже в середу подати до парламенту кандидатуру. При цьому сам Ющенко не упевнений, що його кандидатуру підтримає парламент. Керувати оборонним відомством до призначення нового міністра буде в.о. міністра оборони Владимир Іващенко. Фото Миколи Лазаренка / POOL / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: